Helpdesk Nederland

voor al uw computer vragen en problemen

"Like" ons op facebook

Link partners

maandag, 21 juli 2014 00:00

 

Kijk uit welke websites je bezoekt en welke software je installeert, en open niet zomaar mailtjes van onbekenden. Het zijn de meest gehoorde adviezen om te voorkomen dat je computer met malware besmet raakt. Zo adviseert de Nederlandse overheid gebruikers om niet zomaar bijlages te openen of op links te klikken. Ook eist de Nederlandse Vereniging van Banken dat gebruikers van internetbankieren geen illegale software gebruiken. Doen ze dat wel, dan lopen ze het risico dat ze hun geld niet terugkrijgen als er wordt gefraudeerd met internetbankieren. Illegale software kan immers virussen bevatten, zo is de gedachte.

Het zijn goedbedoelde adviezen, die tot op zekere hoogte ook wel werken, maar nog allerminst een garantie vormen voor een schone computer. Immers, tegenwoordig kun je zelfs met malware worden besmet als je Nu.nl, Marktplaats, Lexa of een andere populaire website bezoekt. Het blijkt een hardnekkig probleem, want het blijft steeds opnieuw gebeuren.

 

Dat 35 procent van de Nederlanders wel eens op links in e-mail klikt, zoals uit onderzoek van Ziggo blijkt, zegt dan ook niet zoveel. Je hoeft helemaal niet op gekke linkjes te klikken om een virus te krijgen. De aanwezigheid van een reclame Banner op de bezochte website kan al voldoende zijn.

Wat Kunt u doen om uw computer te beveiligen tegen dit soort aanvallen?

Er zijn meerdere methoden om uw computer hiertegen te beschermen. De methode die wij U voorleggen is het gebruik van de gratis applicatie: "Hitmanpro Alert2"

Computerhulp Castricum - Hitmanpro Alert2 - Helpdesk Nederland

 (Bron:www.tweakers.net)

Lees 1580 keer Laatst aangepast op woensdag, 27 augustus 2014 09:56

Recensies van servicebedrijf Computerhulp Helpdesk Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Werkgebied in directe omgeving

Plaatsen in de directe omgeving van Helpdesk Nederland. 

voorrijd kosten minimaal

 

Castricum - Bakkum - Limmen - Uitgeest - Heemskerk - Heiloo - Egmond - Egmond aan Zee - Beverwijk

Helpdesk Nederland is eigendom van de Eenmanszaak Vingerhoed ICT Consultancy

KvK nr: 60285591

Link partner worden