Helpdesk Nederland

voor al uw computer vragen en problemen

"Like" ons op facebook

Link partners

Goedkoopste-internet

"Malware kan zorgen voor een trage pc en langzaam internet. De HitmanPro.Alert kan vervelende malware voorkomen en tegenhouden. Wanneer u zelfs na installatie nog problemen hebt met een internet dat niet snel is zou dat ook te maken kunnen hebben met uw internet abonnement of de beveiliging van uw netwerk. Mocht eerstgenoemde het geval zijn, dan kunt u terecht bij www.goedkoopste-internet.com. Zij vergelijken de internet pakketten van alle providers op prijs, maar ook snelheid en vele andere aspecten. Er worden geen kosten gerekend en de prijzen zijn ook nooit hoger dan bij de websites van de providers zelf.

Wanneer de beveiliging van uw netwerk te wensen over laat, kan het zo zijn dat ongenode gasten gebruik maken van uw netwerk. Doordat zij ook capaciteit van uw netwerk innemen kunt u te maken krijgen met langzamer internet. Beveilig uw netwerk daarom altijd met een sterk paswoord."

HitmanPro Alert

Zoals u waarschijnlijk al eerder heeft gelezen, is het mogelijk voor virussen om via reclame banners op sites die u bezoekt, uw computer te infecteren. Dit is een hardnekkig probleem gebleken. Er zijn meerdere manieren om dit gevaar buiten uw pc te houden. Een van die manieren wordt hieronder beschreven.

Onderaan de pagina vind u de link om het gratis programma "HitmanPro Alert" te downloaden.

De organisatie Surfright ( de maker van HitmanPro) heeft een nieuwe, aparte tool die uw browser controleert op verdachte en schadelijke activiteiten van banking Trojans (een groep malware die financiële gegevens - en geld - probeert te stelen). HitmanPro.Alert waarschuwt in alle grote browsers onder Windows tegen dit soort malware.

Steeds vaker worden mensen het slachtoffer van zogeheten banking Trojansdie creditcard-informatie of inloggegevens voor internetbankieren stelen, waarna u duizenden euro's of meer kunt kwijtraken. Up-to-date virusscanners zouden deze malware moeten stoppen, maar het kan geen kwaad om extra bescherming te hebben bij het online shoppen of internetbankieren.

HitmanPro.Alert, dat zich als een service op uw pc installeert, beveiligt alle grote browsers onder Windows (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera) tegen banking Trojans. Als u uw browser start zult u rechtsboven een mededeling zien dat HitmanPro.Alert op zoek is naar cyber-dieven. Verder merkt u, behalve als er gevaar dreigt, niks van het programmaatje.

En mocht er daadwerkelijk gevaar dreigen dan waarschuwt HitmanPro.Alert dat u geen vertrouwelijke gegevens moet invullen en uw pc moet scannen door uw virusscanner te updaten en te laten scannen of door HitmanPro te downloaden - waarvan een trial gratis te gebruiken is.

HitmanPro.Alert verwijdert dus zelf de malware niet, maar detecteert alleen Trojaanse paarden en andere schadelijke software. Het opruimen zal moeten gebeuren door anti-virus software of bijvoorbeeld anti-malware programma's alsEmsisoft Anti-MalwareMalwarebytes Anti-Malware of de gratis trial van HitmanPro zelf.

Volgens de Nederlandse makers van HitmanPro.Alert zou de tool zo'n 99% van de bekende en nieuwe banking Trojans moeten detecteren.

Download Hitmanpro Alert2 hier.

 

Unchecky

computerhulp castricum unchecky
 

Maakt U ook wel eens mee dat er plotseling allerlei onbekende programma's of toolbars op uw computer staan geïnstalleerd. Vaak wordt er in zo'n situatie gedacht aan spyware, welke ongevraagd door duistere bedrijfjes op uw computer zijn geplaatst. Dit is een logische gedachte, maar in de meeste gevallen is het programma niet ongevraagd op uw computer terecht gekomen. het komt namelijk heel vaak voor dat deze programma's worden mee geïnstalleerd wanneer u een gratis programma download. Omdat u misschien een vinkje bent vergeten weg te halen, heeft u toestemming gegeven voor de installatie van het programma waarvan u eerder dacht dat het spyware was.

 

 

Unchecky is een programma die u helpt deze ongewenste programma's te voorkomen.

Recensies van servicebedrijf Computerhulp Helpdesk Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Werkgebied in directe omgeving

Plaatsen in de directe omgeving van Helpdesk Nederland. 

voorrijd kosten minimaal

 

Castricum - Bakkum - Limmen - Uitgeest - Heemskerk - Heiloo - Egmond - Egmond aan Zee - Beverwijk

Helpdesk Nederland is eigendom van de Eenmanszaak Vingerhoed ICT Consultancy

KvK nr: 60285591

Link partner worden